Velkommen til min gæstebog

Jeg sender en stor tak til alle jer der har været inde og kigge på min hjemmeside, en særlig tak til jer der har skrevet en lille hilsen i gæstebogen.
Skrevet af jytte jakobsen, d. 20-10-2015
hej igen Lis. Jeg er altså meget imponeret af din hjemmeside, du skriver og fortæller som en anden forfatter, fotograferer som en prof. fotograf og får en til at føle man er til stede i det hele. fantastisk
E-mail:
Skrevet af jytte jakobsen, d. 19-07-2013
hej lis,jeg har kun set lidt af din hjemmeside, men jeg er klar over at jeg skal bruge mere end bare nogle minutter, hvis jeg skal igennem det hele Det er altså godt gået Lis.
E-mail:
Skrevet af Torben, d. 20-03-2012
Hej

Jeg kom lige forbi, og ville lige hilse på.
Fin side og billeder.

mvh
Torben
www.bryllupsfotografen.nu
www.lt-foto.dk
Skrevet af Privat Dagpleje Danmark, d. 10-02-2012
Hejsa. :) Flot hjemmeside du her har. Kom lige et smut forbi og så vil jeg da lige sende en hilsen inden jeg smutter igen. Mvh PrivatDagplejeDanmark.dk
E-mail:
Skrevet af Morten, d. 07-02-2012
Flot hjemmeside :)
Skrevet af Karin Wonsyld, d. 07-12-2011
Hej Lis
takker for hyggelig samtale i dag
håber du snart høre fra Christina så du også kan komme i gang med psp = paint shop pro

Hilsen Karin
Skrevet af Erik, d. 28-11-2011
Jeg syntes du har taget mange gode billeder
Skrevet af Marina, d. 31-10-2011
Hej Lis
Tack för dina fina snälla ord i min gästbok och du är alltid välkommen åter ska du veta. Här är det gråmulet väder. Önskar dig en fin fortsättning. Ber om ursäkt med mitt sena svar tillbaks, beror på några anledningar bland annat internetanslutningsproblem som krånglar och strular hela tiden för mig, har pågått nu över en månads tid. Internetleverantören har lovat mig att jag ska få kompensation för allt krångel med internetuppkopplingen, jag ska inte betala fullt pris. Hoppas att allt är bra med dig. Må så gott.
Vänliga hälsningar
Skrevet af miah, d. 25-10-2011
tittar in när jag har vägarna förbi :-)
tittade runt lite på dina sidor
väldigt fina sidor
ha det gott
önskar dej en fin höst
E-mail:
Skrevet af ., d. 16-10-2011
Härliga hund
Hund sökes till fotografering! Har du en glad vovve som älskar att vara med på bild? Vi söker en medelstor hund till en fotografering på Södermalm i Stockholm nästa vecka. Hunden ska vara i behov av täcke kalla vinterdagar. Du som matte eller husse behöver ha god koll på hunden och kunna närvara vid fototillfället, som sker dagtid. Vill du vara med? Hör av dig till oss snarast! Skicka ett mejl till h.nilsson@lrfmedia.lrf.se med dina kontaktuppgifter. Ange även din hunds ras och kön. Har du möjlighet får du gärna även bifoga en bild på din hund...
Skrevet af Mange hilsener fra Eva (EDB på ØE), d. 09-10-2011
Hej Lis!
Du kan sandelig være stolt af din fine hjemmeside. Det må have taget lang tid at lave. Jeg tror ikke, jeg kan lave sådan noget.
Med hensyn til den sære gamle kone, som du mener er flyttet ind hos dig: Kan du ikke sørge for at hun bliver boende? Giv hende endelig lidt ekstra god mad. Og dog jeg tror nok, at hun af og til 'føjter' lidt rundt, for der hænder også af og til mærkelige ting hos mig. Nogen gange sætter hun vaskemaskinen i gang uden bagefter at hænge tøjet op.
Jeg kikker nok forbi din 'side' i fremtiden.
Skrevet af Hanne Jensen, d. 30-07-2011
Hej Lis
Mange tak for den dejlige samtale i dag, og om den lille Zuki, det er altid hyggelig at høre fra sine hundebørn,jeg skal lige love for at du har fået en rigtig god hjemmeside, der er meget at læse om din dagbøger og jeg så jo også de dejlige billede af Zuki Jeg ønsker dig alt lykke og held i fremtiden mange hilsner
fra HANNE
E-mail:
Skrevet af Marina, d. 22-02-2011
Hej

Tittar in och besöker hos dig och önskar dig en fin och trevlgi Tisdag. Saknar dig och din kontakt via min egen gästbok. Ha det så bra.

Vänliga hälsningar


Skrevet af Marina, d. 07-02-2011
Hej

Tittar in och berömmer för din vackra fina hemsida och kollar runt hos dig. Undrar vart du är någonstans. Saknar dig i min gästbok.

Ha en toppenfin Måndag och en fin ny vecka.

Vänliga hälsningar


Skrevet af Marina, d. 05-02-2011
Hej

Det var visst första gången som jag skriver i din gästbok. Din hemnsida är jättefin och bra. Duktig du är. Vill komma kontakt med dig. Min gästbok är öppen. Ha en fin och trevlig helg.

Snälla omtänksamma vänliga hälsningar