Som dagene går

Dyrehaven i Sandal
1958 -1963

I dag skal jeg hjem, så kan det være jeg må komme ned af Stien, det forstår Olde altså ikke at det er den vej man går.  Asta🙃
Det bliver nok ikke rart at Asta skal hjem i dag, jeg håber ikke de unoder hun har taget til sig vil være svære at pille af hende.
Hun trænger nok også til nogle længere ture, jeg har kun gået3 mindre ture om dagen af ½ times varighed, hun kender også ordet kaffe, for når jeg siger om vi skal have kaffe vimser hun ind på tæppet i stuen og her får hun 3 af de små hunde snoller.

Hej med jer.Jeg har i går  været med til Banko med alle de ældre mennesker og jeg opførte mig meget pænt, jeg var nødt til at komme med fordi jeg gøede og tudede da Olde gik over i huset med æblekagerne, hun skal iværtifald ikke gå fra mig.
Jeg siger dog ikke noget til at hun går over og spiser på plejehjemmet, det tror jeg nok jeg forstår.
I dag var vi ude og arbejde i haven og jeg drillede hende når hun ville feje.
Da vi gik ind lukkede hun mig inde i skuret for hun troede jeg var rendt ind i  huset før hende.  hun fant da heldigvis ud af at jeg ikke var inde så hun kom hurtigt ud og hente mig (Zuki gjorde tit det samme for der dufter spændende) hun var meget ked af det.

HIP HURRA I har fest i dag håber I alle får en god dag.
 Med en lille våd møsser fra mig Asta

Hej mor og far.
Det går fint her ved Olde.I dag har jeg hjulpet med at tørre støv af med sådan en sjov en i mange farver og jeg stjal den fra Olde og løb med den.
Vi er også ude at gå mange gange og så er der nogen sjove dyr nede under hækken som går og gokker helt vildt når jeg lurer ind under hækken.
Den langørede har vænnet sig til mig så den bliver bare siddende.
 Vi har håndværkere her og de banker bare helt vildt på muren så jeg bliver altså nødt til at sætte dem på plads og gø af dem.
Tænk her til aften Olde ville have mig med ud at gå og DET REGNEDE MEN JEG VAR JO NØDT TIL AT GÅ MED HENDE.
Kære mor

Du troede ikke jeg kunne være på weekend uden dig, men yuhu, det går fint, tror jeg nok, måske savner jeg dig en lille smule.
Jeg har været ude  at gå tur med nogle gamle flinke damer og Olde og nu til morgen går Olde og jeg en tur.
Knus og et lille forsigtigt slik fra A.

Tinos weekend:
Hej, jeg har været på besøg hos Olde. det var en dejlig weekend, men jeg græd engang imellem fordi jeg savnede min mor.
Jeg har også prøvet at sidde i fængsel, bare fordi jeg ikke måtte løbe nogen steder.
Det hele hjalp da der kom nogle gamle damer og vi allesammen gik en tur, jeg blev da også så træt at jeg sov bagefter.
I dag kom så Bjørn, Gitte og Kim og hentede mig og ih hvor blev jeg glad selvom Bjørn var ved at spise mit tyggeben.
En mærkelig aftenhimmel

Lotte og venner på vej til Wacken heavy metal festival, og en lille bid frokost hos olde, far Ole kørte dem til bussen, må de få godt vejr.

28 juli
Nu er Buster rejst hjem og det er selvfølgelig lidt tomt men Else kom lige og hentede mig, vi skulle ud til en bod ved motorvejen for at hente grønsager.
Hun var så sød lige at køre en omvej ned om Hagenør og Skærbæk og det var jeg glad for, fordi jeg kan huske min bedstemor, som led af gigt og sad i kørestol, engang var på rekreation på Hagenørgård. Jeg har aldrig set stedet siden jeg var barn så det var skønt, men selvfølgelig havde jeg ikke kamera med og det styrtregnede også.

Var lige en lille morgentur og jeg fik en køretur på en vogn ovre på ØE, det var en flink mand der arbejdede med vognen og han kørte mig et stykke, det var sjovt
Nu er det så slut på ferien i dag og jed tror nok Olde vil savne mig. jeg glæder mig vist også til I kommer hjem allesammen.
Hej fra B.

I går drillede den langørede mig hele eftermiddagen og det halve af aftenen. Den blev ved med at hoppe rundt lige udenfor døren, og jeg gøede så meget at vi måtte lukke dørene, det var ærgerligt, men jeg blev så træt og mit hjerte bankede så meget at Olde var helt bange for mit helbred, jeg gik så  og peb lidt og Olde gik en tur med mig for at jeg kunne tænke på noget andet, men hun kunne da bare lukke mig ud til den langørede så skulle jeg nok få jaget den væk.
Det er sandelig noget andet end de dumme fugle, de flyver.
Lige inden jeg skulle sove kom der også en kat forbi, den fik også lige en godnatsang.
Vi har grillet i aften, og jeg måtte ikke være med før grillen var kørt ind i skuret, den var meget varm så jeg stod lige indenfor i soveværelset med døren på krog så jeg kunne da snakke med.
 Bagefter tog jeg hævn og hoppede op på bordet i den anden ende af haven så kunne de da få øje på mig og inden olde skulle i seng havde jeg tømt legetøjskurven, så havde olde også noget at lave når hun havde vasket op.
Hilsen fra B.

Godnat allesammen, nu sover jeg godt.

kære familie I kan tro der er skægt her, der render nogle underlige langørede springfyre rundt på den store plæne og de er slet ikke bange for mig.
På billedet kan I se jeg venter på eftermiddagskaffen.
I kan også tro jeg er blevet en god vagthund.Forleden nat var der nogen som puslede med vores postkasse og I kan tro de kom væk i en fart, da jeg stod lige inden for og gøede, vinduet stod lidt på klem så jeg gøede meget højt.

I dag ordnede jeg en af krukkerne mens Olde lugede noget ukrudt, men det syntes hun altså ikke var sjovt. Vi går også tidligt i seng når vi har arbejdet sådan, vi er jo oppe kl. 5,30, så står jeg ved siden af sengen og nysser hende lige midt i ansigtet for så ser hun så sjov ud.
I går sov jeg over mig for da opdagede hun at jeg lå oppe i sengen ved siden af hende, tænk det synes hun altså ikke om, jeg synes det var hyggeligt og jeg sendte hende et blik om hun da ikke bare kunne sove videre og så lagde jeg mig ned igen.

Det er rart med en lur når man har gravet have for Olde, så jeg fandt lige en god plads på bænken med dejlig sol, jeg tror nok tæppet var til Olde selv mens hun drak kaffe, men jeg snød hende, så da hun kom ud snorksov jeg.

Hej kære familie.
Jeg har hjulpet til med at luge i haven, og det gik godt jeg fik ordnet tre ukrudt (planter) helt af mig selv.
Jeg har også fået en gave i dag, en dejlig stor fodbold og jeg har tonset rundt i haven og inde med den og når den sad fast skulle jeg bare råbe på Olde, så kom hun farende og hjalp mig.
Tænk jeg kunne skyde så hårdt at bolden sad fast i hækken og man kunne ikke se den.
Nå nu har Olde taget bolden fra mig og sagt at jeg skal gå ind og hvile mig.
(Jeg tror det er noget hun siger fordi hun vil have kaffe og selv vil lukke øjnene lidt)
Bolden tror jeg at jeg fik  fordi jeg ikke måtte spille med hendes vandsten i springvandet, men den var også for tung for mig.
Billedet er fra i går da vi sov til middag.
Knus fra B

Hej mor og familie.
Jeg skriver lige til jer for at fortælle at jeg er gået i seng , og jeg mener
SENG
Olde har en elevationsseng med et dejligt tæppe, det er noget jeg kan lide, kan I have en god tur allesammen.
Hilsen fra B

Så blev Lotte student og vi fejrede hende efter alle kunstens regler. Det var nogle pragtfulde dage og samtidig en lille miniferie

Så er 2012 godt i gang, men jeg har været længe om det fordi lille Zuki ikke er mere. Jeg måtte desværre aflive hende lige før jul. Hun var meget syg og det er selvfølgelig et stort savn for mig og en trist måde at begynde året på.